Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Gruyère
- 600 g Wasser
-
1
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
veya 1 TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht - 300 g Halbrahm
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in ca. 2 cm grossen Würfeln
- 500 g Äpfel (z.B. Boskoop), geschält, in Stücken
- 250 g Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (7 Min.)
- 150 g Speck, gewürfelt
- 2 Zwiebeln, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt, nach Belieben
- Pfeffer, nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3702 kJ / 886 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 43 g
Alternatif tarifler
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Mailänderli
3 godz.
Ghackets mit Hörnli
30 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10 min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Chügelipastetli
30 min
Älpler-Gratin
50 min
Fotzelschnitten
30 min
Schoggistängeli-Cake
1h 10 min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min