Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Sugo classico
55 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al tonno
45min