Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla en cuartos
- 10 ramitas de perejil fresco
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mero en amarillo
45min
Poleá
15min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Suspiros de bacalao
30min
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Porra antequerana
1小时 10 分钟
Pestiños andaluces
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 分钟
Papas y aceitunas negras aliñás
25h
Roscos chiclaneros
1h