Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porra antequerana
1h 10min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Atún en manteca (Andalucía)
3h
Gazpachuelo
35 Min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30 min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Pestiños andaluces
1h