Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sfoglia al vino
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di vino bianco
Ripieno
- 50 g di zucchero
- 1 limone o 1 arancia, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- Besin Değeri
- şuna göre 12 fette
- Kalori
- 13594 kJ / 3249 kcal
- Protein
- 119.6 g
- Karbonhidrat
- 507.3 g
- Yağ
- 96.5 g
- Lif
- 21.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Focaccia dolce alle mele
1 godz. 45 min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Biscotti cegliesi
1h 10min
Gallette alle pesche
1 Std. 30 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Confettura di uva
50min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Crostata al limone
1 Std. 15 Min
Ciambella alle pesche
50min