Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1452 kJ / 349 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poires au vin rouge
3h 20min
Tarte à l'orange
12 Std.
Salade d'oranges aux dattes
1h
Soupe de poire au vin rouge
20 dk
Le milhassou
2sa
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35min
Chutney d'abricots
4 godz.
Pêche pochée au thym
3h 20min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 dk
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1 godz. 10 min