Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3184 kJ / 761 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 107.2 g
- Yağ
- 27.9 g
- Lif
- 10.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenouil à l'orientale
15 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Tourte aux blettes
13h
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Tatin aux navets
1h 10min
Gratin de blettes
1h
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Gratin de fenouil
35 Min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min