Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan
- 80 g d'oignon coupé en cubes d'1 cm
- 80 g de beurre
- 25 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 80 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- du sel (très peu si vous utilisez du bouillon déshydraté)
- du poivre moulu
- 120 g de girolles fraîches
- 120 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 30 g de pignons de pin
- sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2642 kJ / 631 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 62 g
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 dk
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 dk
Risotto aux cèpes
30 dk
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45 dk
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Risotto au safran à la milanaise
1sa 30 dk
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto tout vert
40min
Risotto exotique
30 dk
Risotto aux morilles
45 dk
Pesto classique au basilic
10 min