Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nougat de Montélimar
3h 30 min.
Glace à la pistache
12 godz.
Nougat glacé aux pistaches
13 godz.
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Cupcakes aux pistaches
40min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Gianduja maison
4 Std. 25 Min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Mousse glacée à la menthe
12 godz.
Glace au parmesan
12 godz.
Choco-nougat
3 Std.