Uyumlu sürümler
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013 kJ / 485 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1 Std. 45 Min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20 min
Oignons farcis au jambon
1 Std.
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13h 15min
Pois gourmands farcis au crabe
45 min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Œufs mollets en robe de noix
30 Min