Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande
- 200 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 25 g
Alternatif tarifler
Soupe d'orge des Grisons
55 Min
Pain tessinois
1hod. 50min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Soupe bâloise à la farine
1 godz. 10 min
Polenta tessinoise
45 min
Macaronis du chalet
45 min
Salade de betteraves
10 min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Soupe de lentilles orientale
30 min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1h 45min