Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 30 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Malzpulver -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- Weizenmehl zum Bearbeiten
-
200
g Cherrytomaten, halbiert
veya 200 g Oliven, alle Sorten, entkernt - 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Älpler Magronen
45min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 Min
Älpler Magronen
45min
Risotto milanese
30min
Knöpfli
50min
Riz Casimir (8 Portionen)
1 Std.
Focaccia mit Tomaten
40min
Kartoffelstock nature
55 Min
Süsser Grittibänz
2sa 15 dk
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Berner Zopf
1 godz. 45 min