Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 Stängel Petersilie, frisch
- 700 g Wasser
- 700 g Knoblauchknollen
- 50 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 80 g Salz, unjodiert
- 65 g Sonnenblumenöl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronensalzpaste
10min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Pusztasalat
1h
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Kochsalami
20h 30min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Confierter Knoblauch
27h 15min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Suppengrundstock
20min
Wurstaufstrich
10min
Powidl
8 Std.