Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seadas
1 godz. 5 min
Pabassinas di Mongongiori
1 godz. 30 min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Amaretti sardi
45 min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 godz. 30 min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Zeppole sarde
3 godz.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Papassini sardi
8h 45min
Malloreddus alla campidanese
3 godz.