Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 19.4 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 λεπτ.
Spianata sarda
7u. 45min
Zeppole sarde
3h
Papassini sardi
8ωρ. 45 λεπτ.
Pabassinas di Mongongiori
1ωρ. 30 λεπτ.
Tiliccas sarde
2h 20min
Panada sarda
2h 55 min
Zuppa di muscoli
45min
Seadas
1h 5 min
Malloreddus alla campidanese
3h
Amaretti sardi
45min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min