Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (isteğe bağlı)
- 100 g licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1350 kJ / 323 kcal
- Protein
- 4.66 g
- Karbonhidrat
- 24.17 g
- Yağ
- 22.17 g
- Lif
- 1.71 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastas de té rizadas
40min
Albóndigas de bonito
45min
Pan de sidra preñao
1h 10min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1h 15 min
Rollo de bonito
1h 10min
Cubiletes (Asturias)
1h 50 min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Pastas de avellanas
1h 45min
Crema de andaricas
50min