Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Öl
- 200 g Risottoreis
- 400 g Möhren, in Scheiben
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 300 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Tatar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1635 kJ / 390 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 7.3 g
Alternatif tarifler
Erbsen-Risotto
50 min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40 min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30 min
Tomatenrisotto
50 min
Gerste mit Paradeisern und Henderl
45 min
Tomaten-Risotto
35min
Putenbrust mit Gurkenreis
35min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Risotto mit Basilikum
40 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Couscous-Hack-Topf
30 min