Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 550 kJ / 131 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Velouté von Topinambur
30 Min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 godz.
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 Min
Fenchel-Risotto
35 min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 Std. 10 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min