Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 550 kJ / 131 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maronencremesuppe
30min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Hühnerbrust
40min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Kürbismelange mit Kürbiskernöl (vegan)
30min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45min