Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün für die Dekoration
- 200 g Maroni, gegart, geschält, etwas mehr zum Dekorieren
- 580 g Wasser
- 2 EL Orangensaft, frisch gepresst
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
- 70 g Schlagobers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 550 kJ / 131 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45min
Velouté von Topinambur
30min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min