Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Chilischote, entkernt, halbiert
- 10 g Rapsöl
- 300 g Rindfleisch, mager, gewürfelt
- 50 g Tomatenmark
- 500 g stückige Tomaten (Fertigprodukt)
- 200 g Wasser
- 150 g rote Paprika, in Streifen
- 250 g grüne Bohnen (frisch oder TK, aufgetaut), in Stücken
- 1 Dose Mais (340 g), abgetropft
- 1 Dose Kidneybohnen (410 g), abgetropft und abgespült
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 TL Saure Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1296 kJ / 309 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chili con carne
40min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Würziger Feuertopf
40min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Hähnchen-Chili
40min
Hähnchen-Arrabiata
55 dk
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h