Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Milch
- 40 g Butter
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 80 g Hartweizengrieß
- 1 Ei (Kl. M)
- 750 g Holunderbeersaft
- 250 g Apfelsaft, naturtrüb
- 30 g Speisestärke
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft aufgepresst
- ½ Zimtstange
- 2 Nelken
- 2 Äpfel, geschält, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2109 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 Std. 15 Min
Labskaus
50min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Bremer Labskaus
1 Std. 20 Min
Hamburger braune Kuchen
72 godz.
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Kürbisstuten
3 godz. 30 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Steckrübenpüree
45min
Senfeier
1 Std. 5 Min