Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Milch
- 40 g Butter
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 80 g Hartweizengrieß
- 1 Ei (Kl. M)
- 750 g Holunderbeersaft
- 250 g Apfelsaft, naturtrüb
- 30 g Speisestärke
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft aufgepresst
- ½ Zimtstange
- 2 Nelken
- 2 Äpfel, geschält, in Spalten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2109 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warme Rhabarbersuppe mit Zimtklößchen
1h 15min
Birnenklütje
1h 10min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Butterkuchen mit Hefe
1h 35min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 Min
Steckrübenpüree
45 Min
Labskaus
50 Min
Norddeutsches Kürbisbrot
3h 15min
Kürbisstuten
3 godz. 30 min
Senfeier
1h 5min