Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1734 kJ / 414 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 42.8 g
- Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50 Min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 Std.
Cozze allo zafferano
55 Min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min