Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1000 g de mejillones frescos limpios y en sus conchas
- 115 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de chile de árbol seco en hojuelas
- 100 g de vino blanco
- 1 pizca de sal de grano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de pollo básico
35 Min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min
Esquites
30min
Gazpacho
5 min
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Almejas a la marinera
1h 10min
Mejillones al vapor (1000 g)
30min
Mejillones al vapor (500 g)
20 min
Salsa boloñesa
35 Min
Champiñones al ajillo
15min
Penne Puttanesca
40min