Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Johannisbeeren
- 15 g Zucker
- 50 g Orangensaft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 EL Johannisbeersirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quitten-Orangen-Eis
8 Std. 40 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45min
Quark-Mousse
5 Std.
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Birne-Helene-Eis mit Mandelstiften
12 godz.
Erdbeermousse
4u. 15min
Stachelbeer-Schichtdessert
2 godz.
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Beerenmousse
5 Std.
Sardische Joghurtcreme
9h