Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Schmandmousse
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 30 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Orangen-Granatapfel-Kompott
- 250 g Traubensaft
- 1 Granatapfel, Kerne ausgelöst
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 2 Orangen, filetiert
- 4 Walnusshälften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1919 kJ / 458 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Schoko-Dessert
20 min
Pflaumen-Clafoutis
1h 15min
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45min
Tiramisu-Creme für zwei
1 godz. 10 min
Eierlikör-Sabayon
15 min
Zitronencreme
10 Std.
Grießflammeri
2h 30min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8sa 30 dk
Orangen-Likör-Creme
20 min
Sardische Joghurtcreme
9h
Orangen-Schokomousse
8 godz. 15 min