Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rhabarber-Topping
- 3 Blatt Gelatine
- 250 g Rhabarber, geputzt, in groben Stücken
- 100 g Erdbeeren
- 80 g Zucker
- 50 g Sekt
Schmandcreme
- 80 g Zucker
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)
- 350 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1750 kJ / 418 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Grütze
30 Min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Rhabarber-Tiramisu
3 godz.
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2 Std. 30 Min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Limoncello-Creme
5 Std.
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 godz.
Zwetschgen-Trifle
4 Std.