Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Éclair alla crema di limone
4h
Bignè al tiramisù
4h
Cupolette al limone
9 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 godz. 30 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.