Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 8.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarese alle nocciole
6 godz. 40 min
Crema mousseline
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Profiteroles
2 Std.
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Torta Diplomatica
3 Std.
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Crema chantilly
35 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h