Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 170 g di latte
- 2 tuorli d'uovo
- 35 g di zucchero vanigliato
- 20 g di farina
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere d'orzo o liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- 50 g di gelatina neutra
- 50 g di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 9585 kJ / 2291 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 248 g
- Yağ
- 133 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Tortine alla creme brulèe
1 Std. 5 Min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Madeleine al lime
35 Min
Oranais all'albicocca
1 Std. 35 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Değerlendirme yok
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 Std. 30 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Crostata meringata all'arancia
30 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min