Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pasticcera
- 200 g di zucchero
- 140 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1000 g di latte intero
- 4 uova medie
Impasto per zeppole al forno
- 250 g di acqua
- 180 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 6 uova medie
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero
- 1 vasetto di amarene sciroppate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
Alternatif tarifler
Pastiera
15 godz.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Struffoli
1h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Cupolette al limone
9 Std.
Paris Brest
3h 30min
Chiacchiere
1h 35 min
Torta Babà napoletana
8 Std.