Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1u.
Miso-Udon-Carbonara
25min
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25min
Linguine mit Zucchini-Carbonara
30min
Überbackenes Risotto
50 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Rucola-Feta-Risotto
40min