Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Überbackenes Risotto
50min
Winterpasta
30min
Grünes Spargelpesto
20min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Zitronen-Hähnchen mit Gemüsecouscous und Zaziki
40min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Linsen-Curry-Eintopf mit Hähnchen
40min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 Min
Orangen-Sesam-Hähnchen mit Basmatireis
45min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 Min