Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
Salsiccia-Risotto
30 Min
Grünes Spargelpesto
20 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Miso-Udon-Carbonara
25 Min
Zitronen-Hähnchen mit Gemüsecouscous und Zaziki
40 min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min