Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 100 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g mantequilla (en un bloque)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 unidades
- Kalori
- 20148 kJ / 4820.1 kcal
- Protein
- 66.8 g
- Karbonhidrat
- 447.1 g
- Yağ
- 307.1 g
- Lif
- 19.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Brioche
8h
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche
2h 20min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Napolitanas de crema
4h 45 min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min
Hojaldre rápido
2hod.
Raquetas de crema (Castilla y León)
3hod. 15min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min