Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
veya 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Coulis de fruits
10 min
Crumble pommes-framboises-coco
1 godz. 5 min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Dacquoise aux framboises
2h