Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Speckwürfel, luftgetrocknet
- 10 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 100 g Puylinsen, getrocknet
- 70 g Rotwein
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Fleischwurst (Lyoner Wurst)
- 40 g Weißweinessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2137 kJ / 510 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italienischer Linseneintopf
1 Std.
Bouneschlupp (Saarland)
40 Min
Bohneneintopf
40 Min
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Kartoffelsuppe
1 Std.
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min
Graupensuppe mit Bündnerfleisch
1 Std. 15 Min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1óra 45p
Dreierlei Linsensüppchen
50 Min
Linseneintopf mit Spätzle
1 Std.
Bunte Bohnensuppe
50 Min