Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Tabbouleh
2h 15 min
Lemon Meringue Pie
2j 30 menit
Paris Brest
6h 40min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1 godz. 5 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fresh Pasta Dough
1j
Béchamel Sauce
15min
Potato gnocchi
1 Std. 15 Min
Deconstructed Lemon Tarts
30 min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3u. 5min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min