Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
-
130
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 800 g water
- 1 pinch fine sea salt
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 250 g Arborio rice
- 1 pinch saffron threads
- 1 Tbsp water, hot
Red Pesto
- 150 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 20 g fresh basil leaves
- 1 garlic clove
- 60 g toasted pine nuts
- 1 pinch ground black pepper
- 40 - 50 g extra virgin olive oil, to taste
Batter
- 170 g plain flour
- 1 medium egg
- 160 g water
Assembly
- 200 g breadcrumbs (see tip)
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1569 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 21.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Quiche Lorraine
45min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Gozleme
1 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Fresh Pasta Dough
1h
Quick Cheese Soufflés
45min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min