Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g gemischte, frische Kräuter (z. B. Rosmarin, Oregano, Thymian, Majoran, Basilikum, Salbei), Nadeln und Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- Olivenöl, zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Hartweizengrieß (z. B. feiner Nudelgrieß)
- 20 g frische Germ (siehe Tipp)
- 290 g Mineralwasser mit Kohlensäure, kalt
- 20 - 30 schwarze Oliven, entkernt (ca. 120 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1927 kJ / 459 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Focaccia mit Zwiebeln
2h
Pide (Langzeitgare)
23 godz. 10 min
Ciabatta
17h
Pitabrote
2h
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2h 35min
Mediterrane Profiteroles
1 godz. 25 min
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h
Brot Venezia
17h 10min