Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wasser
- 2000 g Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 550 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 30 g Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 2 - 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 60 g Honig
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 537 kJ / 128 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 Min
Ribiselgelee
55 Min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 godz. 25 min
Suppengrundstock
20min
Lasagne
1 godz. 45 min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Semmelknödel
50min
Erdbeermarmelade
25 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 Min
Schnelle Kürbissuppe
25 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.