Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Wasser
- 2000 g Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 550 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 30 g Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 2 - 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 60 g Honig
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 537 kJ / 128 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Kirschenkompott
1 Std. 35 Min
Fruchtiges Tomatenketchup
2h 25min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Ribiselgelee
55min
Erdbeermarmelade
25 min
Bärlauchpesto
20min
Kräuterpaste
45 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Zitronenmelissesirup
5hod. 10min
Apfelkren
40min