Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Kochen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 20 g Butter
- 400 g Linguine
- 1 TL Salz
- 80 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Kapern, eingelegt (Nonpareilles), abgetropft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 Std.
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Lachs-Linguine
30 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Pasta mit Tomatenbutter und Kabeljau
35 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min