Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1490.7 mg
Alternatif tarifler
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas a la romana
50 Min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Jardinera de verduras en vinagre
1 Std. 15 Min
Conserva de tomates cherry
1 Std. 30 Min
Setas en aceite
1 Std. 40 Min
Rollos de sardina al horno
30 Min
Habas tiernas rehogadas
30 Min