Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 130 g Mehl
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 125 g Räucherforellenfilet, zerzupft, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanillering
4h
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 Std. 30 Min
Eclairs
2h 30min
Lachshäppchen
1h 20min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Charlotte Russe
3h
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Tschebureki
1h 20min
Pintxo Donosti
5min
Himbeer-Baiser-Rolle
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55min