Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 130 g Mehl
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 125 g Räucherforellenfilet, zerzupft, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55min
Nudelteig
1h
Tschebureki
1h 20min
Éclairs
4 Std.
Eclairs mit Karamellcreme
4 Std.
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 Std. 30 Min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Eclairs
2h 30min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Kreppel
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min