Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 180 g Milch
- 280 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- 70 g Lemon Curd (siehe Tipp)
- Lebensmittelfarbe, flüssig, rot, Menge nach Geschmack
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Schmand
- 80 g Himbeeren, frisch, zum Garnieren
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), 15 g
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1531 kJ / 366 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limetten-Milchreis-Tarte
3 Std.
Aprikosen-Tarte
4u.
Baiserbäume
3 godz. 20 min
Gratinierte Mandelcrêpes
1 godz. 45 min
Kirsch-Baiser-Tarte
2u. 15min
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2 godz.
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 Std.
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 godz. 45 min
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Fatayer mit Rinderhack
2 godz.
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Klassischer Streuselkuchen
3 godz. 20 min