Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nektarinenkompott
- 300 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 10 g Kandiszucker, braun
- 50 g Wasser
Nektarinen-Holunder-Eis
- 40 g Zucker
- 150 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 30 g Holunderbeersaft
- 1 TL Holunderblütensirup (siehe Tipp)
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brombeer-Tannenhonig-Softeis
12h
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 Min
Kalbspariser
14h 30min
Fruchteis
5min
Schokoladeneis
7h
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Chai-Latte-Parfait
15 Std. 20 Min
Rhabarber-Minz-Cocktail
2 Std.
Mangoeis
10 Min
Erdbeer-Eis
12h 30min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 Min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 Min