Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Weißkraut, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Senfkörner, gelb
- 80 g Zucker
- 150 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 70 g Sonnenblumenöl
- 250 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Apfelessig zum Auffüllen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 589 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterlikör
169h
Hollerkoch
2h 50 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 Std.
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Knoblauchgrundstock
1 Std.
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Suppengrundstock
20min
Wurstaufstrich
10 Min