Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de raisins secs
- 60 g de pignons de pin
- 400 g d'épinards frais
- ½ c. à café de sel
- 100 g de roquefort, coupé en morceaux
-
1
paquet de pâte filo (ou phyllo)
veya 1 paquet de feuilles de brick - 50 g de beurre doux, fondu
- 1 œuf, battu
-
1
c. à soupe de graines de pavot (isteğe bağlı)
veya 1 c. à soupe de graines de sésame (isteğe bağlı) - 50 - 80 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatin d'échalotes au chèvre
1 Std. 10 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Spanakopita aux épinards
1h 15min
Burritos de poulet, sauce chipotle
40min
Tarte aux champignons et aux marrons
1 Std. 30 Min
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Flammekueche aux asperges et à l'huile de citron
1h 15min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min