Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastateig
- 300 g Mehl
- 3 Eier
- 10 g Olivenöl, nativ
Ricotta-Füllung
-
100
g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
veya 100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm) - 100 g Mascarpone
- 250 g frischer Ricotta, gut abgetropft
- 2 gestr. TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
Auberginensauce
- 80 g Olivenöl, nativ
- 1 Zweigchen Thymian, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 5 Halme frischer Schnittlauch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 20 g Tomaten, in Würfeln (2-3 cm)
- etwas frische Basilikumblätter, zum Dekorieren
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 6 Portionen
- Kalori
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 λεπτ.
Käse-Spätzli
1h 10 min
Risotto milanese
30 λεπτ.
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Trenette mit Pesto
45min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1hod.
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Lasagne verdi
1h 15min
Munder Safranrisotto
45min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min