Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Hartweizengriess
- 350 g Wasser, lauwarm
- 15 g frische Hefe (ca. ⅓ Würfel)
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- 400 g Brotmehl
Belag
- 60 g Olivenöl, nativ
- 400 g Pflaumentomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zupfbrot Margherita
3h
Focaccia mit Salsiccia
2h
Focaccia mit Zwiebeln
2u. 20min
Pizzette "Tricolore"
1hod. 30min
Orangenrolle
30min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1hod. 30min
Dinkel-Focaccia
2hod. 30min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 35 Min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40 Min
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3h
Focaccia mit Oliven
2u. 20min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min