Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gurkenkaltschale mit Avocado
1hod. 15min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1hod. 30min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gazpacho
20 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Kalte Gurkensuppe
15 Min