Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Suppe
- 600 g Erbsen, TK, leicht angetaut (20 Minuten)
- 60 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 500 g Buttermilch
- 60 g Olivenöl
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 10 g Meersalz
Buttermilchschnee
- 500 g Buttermilch
- 5 g Meersalz
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
Marinierte Erbsen und Fertigstellung
- 1 Limette, unbehandelt, Schale dünn abgerieben
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 20 g Olivenöl
- 1 Prise Meersalz
- 1 Stängel Minze, abgezupft, in Streifen geschnitten
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 8.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Tomaten-Cocktail
30 min
Herzhafte Melonen-Kaltschale mit Parmaschinken
15 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Sweet Hot Gazpacho
25 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1hod. 20min
Gazpacho Andalusia
40 min