Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shumai-Teig
- 50 g Wasser
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 400 g frische Pilze, gemischt (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- Öl zum Einfetten
- 120 g Reis
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 TL Sojasauce
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 172 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45 min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 godz.
Sushireis
1h 30min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2 godz.
Veggie-Ramen mit Ei
2 godz. 10 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 Std. 15 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40 min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Nudelteig ohne Ei
1 godz. 35 min
Knuspriger koreanischer Tofu
1 godz. 20 min