Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shumai-Teig
- 50 g Wasser
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 400 g frische Pilze, gemischt (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- Öl zum Einfetten
- 120 g Reis
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 TL Sojasauce
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 172 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Sushireis
1h 30min
Nudelteig
1h
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Veggie-Ramen mit Ei
2h 10 phút
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Teig für Wan Tans
1h 15min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min