Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 60 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Äpfel, geschält, entkernt, in Stücken
- 1 TL Kümmel, ganz "Feine Prise"
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 120 g Rote Rüben-Saft, etwas mehr zum Marinieren
- 70 g Sherry, etwas mehr zum Marinieren
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 8 Matjesfilets, eingelegt (Gesamt ca. 450 g), siehe Tipp
- 2 EL Mandelblättchen
- 1 Spritzer Essig
- 50 g Preiselbeermarmelade
- 30 - 50 g Rucola
- Orangenschale, gerieben, zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 899 kJ / 214 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brombeer-Quark-Terrine
8 Std.
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Rotkraut
1h
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Veltliner Kraut mit Trauben
1h 45min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Waldorfsalat
30min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20min