Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
veya 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Möhrenquiche mit Salbei
1ωρ. 35 λεπτ.
Vollkorn Mangold-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Porreewähe
1h 15min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1hod. 20min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1hod.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10 min
Grünkohl-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Porreetorte
1hod. 20min