Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
veya 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Porreewähe
1 godz. 15 min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 godz. 15 min
Porreetorte
1 godz. 20 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1hod. 30min
Vollkorn Mangold-Quiche
1hod. 30min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Französische Zucchini-Tarte
2hod.