Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 200 g Mehl
- 1 Msp. Salz
- 30 g Wasser, kalt
- 1 Ei, getrennt
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Belag
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, in dünnen Ringen (5-8 mm)
-
50
g Weißwein
veya 50 g Brühe - 150 g Crème fraîche
- 30 g Mehl
- 200 g Feta, zerbröckelt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Möhrenquiche mit Salbei
1óra 35p
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Bärlauch-Quiche
1h 30min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Grünkohltarte
2 Std.