Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla rossa
- 50 g di bacon affumicato a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di dado Bimby per brodo di carne
- 30 g di vino bianco secco
- 60 g di acqua
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
-
50
g di aceto di Sherry
veya 50 g di aceto di vino rosso - 50 g di gelatina di ribes nero (vedere consigli)
- 1 pezzo di scorza d'arancia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 1.9 g
- Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Kouign-amann
Değerlendirme yok
Dolcetti di avena
Değerlendirme yok
Gazpacho
1 godz. 15 min
Crostini alla mousse di trota
Değerlendirme yok
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 min
Zuppa harira marocchina
40 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Tabulè speziato
2 godz. 10 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1óra 30p