Uyumlu sürümler
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Crema inglese
15 Min
Salsa inglese al ribes
20min
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 Std.
Blinis al curry con gamberi
1 Std.
Piccole lemon meringue pie
2hod. 35min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min