Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 1000 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Zucker
- 2 Prisen Salz
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 6 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Wasser, eiskalt
Füllung
- 1200 g Quitten, geschält, geviertelt, entkernt
- 50 g Zitronensaft
- 100 g Zucker
- 1 Orange, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgespresst
- 500 g Äpfel, geschält, geviertelt, entkernt
- ½ TL Zimt
Belag
- 30 g Butter, kalt, in Flöckchen
- 50 g Zucker
- 50 g Mandelstifte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Mandel-Quitten-Muffins
1h 35min
Quitten-Marzipan-Schnecken
2h 20min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Quittenkonfekt
1h 25min
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min
Ingwer-Quitten-Streusel
1h 5min
Apfel-Quitten-Blechkuchen
1 Std. 30 Min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 Min
Hefegrundteig, süss
1 Std.