Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mandeln
- 200 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 4 Eier, Zimmertemperatur
- 400 g Mehl
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 250 g Quark, 20% Fett
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 900 g Aprikosen, halbiert, entsteint
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1129 kJ / 269 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1 Std. 50 Min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5 Std.
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 Std.
Birnen-Nuss-Kuchen
1 godz. 45 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Topfentorte mit Birnen
4h 30 min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2 Std.