Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mandeln
- 200 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 4 Eier, Zimmertemperatur
- 400 g Mehl
- 15 g Weinstein-Backpulver
- 250 g Quark, 20% Fett
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 900 g Aprikosen, halbiert, entsteint
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1129 kJ / 269 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pflaumen-Birnen-Tarte
1 Std.
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1hod. 50min
Birnen-Nuss-Kuchen
1 Std. 45 Min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1 Std.
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
2h
Birnenkuchen alla Toscana
3 Std. 20 Min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2u. 20min
Gedeckter Quittenkuchen
3 Std. 30 Min
Ingwer-Quitten-Streusel
1h 5min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Apfel-Quitten-Blechkuchen
1hod. 30min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min